Nieuwe Chill-Out opkomst

We willen weer gaan beginnen aan een nieuwe Chill-Out opkomst. De opkomsten zullen er anders uitzien dan hoe je ze gewend bent, we willen namelijk geen workshops meer doen maar echt een plek worden waar je met vrienden zelf kan beslissen wat je wil doen! Je bent op deze avond volledig vrij en kan zelf kiezen tussen een aantal activiteiten. De opkomst is op woensdag 2 april van 19:30 tot 21:30 en is voor mensen tussen de 12 en 16 jaar oud. Let op, dit is alleen voor Zilkers! Kom je uit bijvoorbeeld Hillegom maar zit je wel op de school in de Zilk, kan je een email sturen (info@chilloutdezilk.nl) om te vragen of je wel kan komen. Je hoeft je niet op te geven.

Wat kan je allemaal doen?

Je kan kiezen uit tafeltennis, een voetbalspel, airhockey, darten, gamen en je kan natuurlijk zelf ook dingen meenemen als je dat graag wil.

Iedereen is welkom!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws, Chill-Out De Zilk. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>