Nieuwe chill-out opkomst! Dinsdag 20 mei

Hallo iedereen!

Ik had sommigen van jullie beloofd om de informatie voor de tweede opkomst van chill-out er zo snel mogelijk op te zetten, dus alsjeblieft! Alle informatie voor jullie!

De tweede opkomst is op 20 mei, dat is dus aanstaande dinsdag! We beginnen om half acht en we stoppen weer om half tien. Natuurlijk kan je eerder weggaan als je het te laat vindt!

Als je vrienden of familie wil meenemen, moet je op het volgende letten: de mensen die je meeneemt zijn tussen de 12 jaar en de 16  jaar oud (of een klein beetje ouder of jonger, dat kan ook). Ook moet je in De Zilk wonen. Woon je niet in De Zilk, maar zit je wel op de basisschool in De Zilk? Geen probleem, dan mag je gewoon komen! Verder maken we geen uitzonderingen!

We hopen dat er zoveel mogelijk mensen komen! Neem iemand mee als je wil, altijd leuk als er genoeg mensen zijn!

Als je vragen hebt, kan je reageren hieronder! Als je een specifieke vraag hebt die je niet met iedereen wil delen, kan je ook een email sturen naar info@chilloutdezilk.nl

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>