Geslaagde opkomst!

De opkomst van 20 mei was geslaagd! Er waren veel mensen en iedereen leek zich te vermaken. We zijn blij dat het zo goed gegaan is en we hopen dat het over twee weken weer zo goed gaat en het nog steeds leuk is!

Ik zal binnenkort wat foto’s op de website zetten zodat jullie die nog even kunnen bekijken of ze laten zien aan andere mensen die misschien ook naar de volgende opkomst willen.

Als je het erg leuk vond vandaag en je denk mensen te kennen die het ook leuk vinden, kan je ze altijd uitnodigen. Het is leuk als er meer mensen zijn, dat is niet alleen voor ons leuk maar ook voor de rest. Zo wordt de groep groter en gezelliger en kan je meer dingen doen. Dus, nodig iedereen uit die twaalf tot en met zestien is en in De Zilk woont of op school zit!

Meer informatie over de volgende opkomst volgt. Als je iets leuks wil vertellen, kan je een email sturen (zie daarvoor “contact”), zodat ik het op de site kan zetten. Ook kan je een reactie plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>