Chill Out: Vakantie

Zo, de vakantieperiode is begonnen! Volgend jaar naar een andere klas of misschien voor het eerst naar de middelbare school! In ieder geval heb je zes hele weken vrij en kan je doen wat je wil!

Of vind je het lastig om iets leuks te verzinnen of wil je met meerdere mensen een leuke vakantie houden? Als je op zoek bent om op een leuke manier de vakantie door te brengen, dan is dit iets voor jou: Chill Out de Zilk: vakantie!

Tijdens de opkomsten die op maandag, woensdag en vrijdag zijn kan je deelnemen aan leuke activiteiten, zoals levend stratego, air-hockey of een spel achter de PlayStation. Je kan vaak zelf verzinnen wat je wil doen en je kan hier met je vrienden afspreken om iets leuks te komen doen; iedereen tussen de 11 en 16 jaar die in de Zilk woont of er op school zit is van harte welkom!

Voor meer informatie: zie de speciaal gemaakte pagina “vakantie”.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>