Nieuwe opkomst (Dinsdag 14 oktober)

Hallo iedereen!

Er is een nieuwe chill-out opkomst gepland voor dinsdag 14 oktober. We hebben een tijdelijke zomerstop gemaakt (met Chill-Out Vakantie tussendoor), maar nu zijn we van plan om weer helemaal te beginnen!

Mocht je nog iemand kennen die ook graag mee zou willen, mag je hem/haar altijd uitnodigen! Zorg ervoor dat degene die je uitnodigt ongeveer 12-16 jaar oud is en in de Zilk woont of in de Zilk naar school gaat!

Praktische informatie kan je op de site zelf vinden, onder het kopje “informatie”!

Dit bericht is geplaatst in Algemeen nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>