Informatie

Wat is Chill-Out De Zilk?

Chill Out De Zilk is een onderdeel van JWDZ waar je kan afspreken met je vrienden en waar we veel coole dingen hebben, zodat je je nooit kan vervelen. Het is alleen voor Zilkers, dus dat betekent dat je alleen maar Zilkers ziet en geen mensen uit andere dorpen/steden (voor mensen die wel op de basisschool zitten in De Zilk en daar ook vrienden maar wel in een ander dorp wonen, kan je een email sturen).

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je hoeft je niet aan te melden; komen is vrijblijvend, het wordt dus niet van je verwacht dat je komt en er is ook geen ledenlijst.

De kosten zijn helemaal gratis. je moet wel 12 t/m 16 jaar zijn en in de Zilk wonen. Zorg er ook voor dat je op tijd bent; de tijden en data worden van te voren vermeld op de site!

Chill-Out De Zilk Bouwen

Chill-Out De Zilk bouwen is een soort club voor jongeren die graag dingen willen bouwen, zoals vlotten, zeepkisten en andere vette dingen. Dit gedeelte staat apart van het gedeelte met workshops e.d. en wordt georganiseerd door Cliff. Je kan Cliff bereiken voor informatie of om je op te geven door een email te sturen naar cliffvanhaaster@live.nl . 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>