Vakantie

Chill Out de Zilk: vakantie is chill out voor de vakantie. Drie keer in de week ga je met een groep ontzettend leuke dingen doen en kan je zo ideaal je vakantie besteden!

Om deel te kunnen nemen moet je tussen de 11 en de 16 jaar oud zijn. Ook moet je in de Zilk wonen of in de Zilk op school zitten.

De opkomsten zijn vrijwillig en niet verplicht; als je wil komen dan ben je van harte welkom en als je geen zin hebt, dan hoef je niet te komen. Je betaalt ook per opkomst dus het kost geen extra geld als je een keer niet komt of geen zin hebt.

De kosten voor de opkomsten zijn 1 euro per keer. Dat is erg goedkoop en als je alle opkomsten wil komen (6 weken, 3 opkomsten per week) ben je maar 18 euro kwijt. Je krijgt wat te drinken dus je hoeft zelf niets mee te nemen.

De activiteiten verschillen per opkomst; de ene keer mag je zelf wat verzinnen, de andere keer gaan we een groot spel doen (bijvoorbeeld Levend Stratego), de andere keer houden we misschien een toernooitje tafeltennis of air-hockey… wie weet wat er komen gaat! Vaak heb je zelf de keuze om wat leuks te doen. We hebben 2 playstations, veel spelletjes en een tafeltennis en air-hockey tafel. Soms dan doen we iets met z’n allen.

De opkomsten zullen gehouden worden in de houten chalet bij de Duinpan waar vrijwel alle activiteiten van JWDZ plaatsvinden. Soms dan kunnen ergens anders, bijvoorbeeld in de duinen, zijn omdat we daar een spelletje spelen. In dat geval zal er een briefje hangen met een mobiel nummer waarnaar gebeld kan worden.

Contact kan gelegd worden door een email te sturen naar vakantie@chilloutdezilk.nl. Mijn mobiele nummer zet ik in verband met spammers en stalkers liever niet op internet. Je kan, door mij een email te sturen, altijd om mijn mobiele nummer vragen. Ik ben niet altijd beschikbaar maar ik ben altijd tijdens de opkomsten beschikbaar.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>